Over Cloudsource

“Hét aanspreekpunt voor professionele cloud diensten”. “Een pragmatisch specialist”. Of “een betrokken en persoonlijke club die borg staat voor continuïteit”. Welke uitspraak van onze klanten u ook het meeste aanspreekt: wij herkennen ons in alle drie!

Ons team van experts streeft dagelijks naar de meest efficiënte oplossingen voor onze klanten. De afnemers van onze diensten zijn stuk voor stuk uniek, maar veelal te onderscheiden als:

Startende ondernemer

ZZPAls beginnend zelfstandige komt er veel op u af; naar uw ICT voorzieningen wilt u geen omkijken (lees: zorgen) hebben! Kies daarom voor de zekerheid van Cloudsource. Wij ontzorgen u volledig, waardoor u zich focust op dat wat het meest relevant is: een perfecte dienstverlening voor uw klanten! Neem direct contact met ons op!

Gevestigde organisatie

gevestigde organisatieUw organisatie beschikt over een (ruim) aantal werkplekken, een eigen serveromgeving en een CRM pakket. Kortom: er is ervaring op het gebied van ICT. Maar daarmee ook kennis over de beperkingen van de huidige inrichting. Cloudsource begeleidt u stapsgewijs naar een situatie waarin u verzekerd bent van continuïteit, maar ook flexibiliteit! Neem direct contact met ons op!

Tijdelijke projectpartners

projectpartnerU heeft tijdelijk capaciteitsuitbreiding nodig? Een dynamisch project vraagt om uitbreiding van uw werkplekken en ondersteuning van uw ICT’er(s)? Cloudsource is dé pragmatische projectpartner voor uw organisatie. Betrokken, professioneel en flexibel. Daar kunt u ons aan houden! Neem direct contact met ons op!

De zekerheden van Cloudsource

  • Eén aanspreekpunt  – geen grijze gebieden
  • Specialist – veel kennis en ervaring
  • Persoonlijk contact – betrokken medewerkers
  • Pragmatisch – resultaatgarantie
  • Landelijke ondersteuning – opererend vanuit Haaften, Veenendaal en Harderwijk